Formular de comandă pentru CrysSoft Alina Utilizator curent: Demonstrativ  


Formular de comandă pentru CrysSoft Alina
Versiunea comandată: 
Denumirea firmei sau a PFA-ului: 
CIF sau CNP:  (va apare pe toate formularele tipărite)
Numele și prenumele primului utilizator:  (va apare pe toate formularele tipărite)
Numele de utilizator cu care se intră în aplicație: 
Parola primului utilizator: 
Repetă parola: 
Adresa de e-mail: 
ID pe Skype:  (opțional)
Număr de telefon: 
Alte opțiuni: 

Formular de comandă pentru aplicația CrysSoft Alina - managementul facturilor emise și primite

Din acastă pagină puteți să cereți instalarea aplicației CrysSoft Alina pentru firma sau persoana dvs. Aplicația poate fi cerută și pentru uz personal, acasă, caz în care veți completa CNP-ul dvs.
Fiecare aplicație CrysSoft Alina are o bază de date separată, care va fi instalată special pentru fiecare client.
Formularul de mai sus trebuie completat cu datele de contact ale persoanei care va fi și primul utilizator al aplicației. Un utilizator poate cere ulterior instalarea mai multor aplicații pe același cont (pentru mai multe firme). La o aplicație instalată deja pot fi adăugați ulterior noi utilizatori. Cereți aceste facilități suplimentare prin e-mail.

Notă: Completați acest formular doar pentru a cere pentru prima oară instalarea unei aplicații. Pentru cerințe ulterioare (adăugarea de noi aplicații pe același cont, pentru adăugarea de utilizatori suplimetari sau pentru modificarea limitei de produse) trimiteți un mesaj prin e-mail.

Versiunea comandată = alegeți versiunea aplicației care vi se potrivește. Prețurile indică abonamentele lunare cu TVA inclus. Pentru lista completă de prețuri accesați pagina cu lista de prețuri CrysSoft Alina.
Denumirea firmei sau a PFA-ului = introduceți numele complet al firmei, al Persoanei Fizice Autorizate sau al persoanei pentru care se va ține gestiunea stocurilor (de exemplu SC Exemplu Impex SRL). Această denumire va apare ulterior pe formularele listate din aplicație.
CIF sau CNP = introduceți Codul de Identificare Fiscală (în trecut numit și CUI) sau Codul Numeric Personal după caz. Această denumire va apare ulterior pe formularele listate din aplicație.
Numele și prenumele primului utilizator = introduceți numele dvs. complet. Acesta va apare pe formulare sub sintagma Completat.
Numele de utilizator cu care se intră în aplicație = un nume mai scurt utilizat împreună cu parola pentru a intra in portalul de aplicații CrysSoft AllClients. Cu acest nume veți putea solicita ulterior și instalarea unor aplicații suplimentare.
Parola primului utilizator = introduceți o parolă pe care o veți utiliza împreună cu numele utilizatorului pentru a intra în portalul de aplicații CrysSoft AllClints. (Atenție! Mărimea literelor contează!)
Repetă parola = introduceți parola nouă încă o dată, ca să existe siguranța că ați scris-o corect.
Adresa de e-mail = adresa de corespondență pe care puteți fi contactat. Pe această adresă veți primi primele indicații despre funcționarea aplicației.
ID pe Skype = ID-ul dvs. de messenger, pentru o comunicare mai ușoară. ID-ul nostru de messenger pentru CrysSoft Alina este crystian_matei .
Număr de telefon = numărul dvs. de telefon unde puteți fi contactat în caz de urgență.
Alte opțiuni = puteți solicita aici și alte opțiuni suplimentare: adăugarea de utilizatori suplimentari, plata abonamentului în avans cu reducere, etc.

- apăsați acest buton pentru a trimite datele completate la administratorul aplicației CrysSoft Alina.

Ce urmează
Datele vor fi prelucrate manual și apoi veți primi un răspuns prin e-mail. Pentru ca să fiți sigur că veți primi un răspuns vă rugăm să trimiteți un mesaj gol la adresa Apoi să monitorizați periodic căsuța de e-mail, chiar și în directoarele Bulk sau Spam până aveți confirmarea că aplicația dvs. a fost creată!

Propune modificări
Prioritate: 
Numele dvs.: 
Nr. telefon sau e-mail: 
obligatoriu dacă aşteptaţi răspuns; de preferat e-mail
Modificarea solicitată: