All Clients > Lista de prețuri CrysSoft Nicoleta Utilizator curent: Demonstrativ  


Prețurile valabile până la 30.06.2024 pentru CrysSoft Nicoleta, cu TVA inclus
   Numărul maxim de produse avute în evidență  Preț cu reclame  Preț fără reclame  
până la 100 de produse gratuit 10 lei/ lună
până la 1.000 de produse 30 lei/ lună 50 lei/ lună
până la 3.000 de produse 60 lei/ lună 100 lei/ lună
nelimitat 100 lei/ lună 150 lei/ lună


Alte servicii
   Denumire  Preț  Observații  
instalarea aplicației pentru un client nou gratuit
primul utilizator gratuit
adăugarea unui utilizator suplimentar 5 lei/ utilizator se achită o singură dată în avans
înregistrarea operațiilor unui utilizator în log 1 leu/ utilizator/ lună
service general gratuit
service dedicat 60 lei/ oră se taxează minim 15 minute, apoi în unități de câte 15 minute; plata în avans
informații/ service prin forum/ e-mail/ messenger gratuit
informații/ service prin telefon 60 lei/ oră se taxează minim 15 minute, apoi în unități de câte 15 minute; plata în avans
plata în avans a abonamentului pe 3 luni 5% reducere
plata în avans a abonamentului pe 6 luni 10% reducere
plata în avans a abonamentului pe 1 an sau mai mult 20% reducere


  Formular de comandă pentru CrysSoft Nicoleta Aplicația CrysSoft Nicoleta poate fi utilizată 100% gratuit în limite rezonabile: pot fi gestionate până la 100 de produse, service-ul se asigură prin e-mail sau într-un forum, iar în pagini sunt afișate reclame.
Neutilizarea timp de 90 de zile a variantei gratuite a programului duce la dezactivarea acestuia și arhivarea datelor introduse. Reactivarea programului va fi tratată ca și service dedicat.

Pentru variantele de program ce nu sunt gratuite, plata abonamentului lunar se face în avans. Înainte de prima plată se va închia un contract cadru între firma SC CrysSoft SRL și client.
Neplata facturiilor la timp duce la blocarea programului: nu vor funcționa operațiile de adăugare/ modificare/ ștergere.

Service-ul și informațiile oferite prin e-mail, messenger sau prin forum sunt oferite gratuit. Cele oferite telefonic, care necesită legătura directă cu un operator sunt oferite contra cost. Timpul de acces la un operator prin telefon trebuie plătit în avans (puteți achiziționa un număr oarecare de ore). Timpul rămas nefolosit poate fi utilizat oricând în viitor.
service general = corecturi sau modificări în program sau baza de date care afectează toți clienții acestei aplicații (de exemplu, o eroare în program)
service dedicat = corecturi sau modificări în program sau baza de date care afectează doar un client (de exemplu, cererea de corectare a unor informații introduse greșit)
Firma SC CrysSoft își rezervă dreptul de a stabili un orar în care va fi disponibil un operator.

Despre lista de prețuri
Prețurile pot varia în timp în funcție de inflație, cerere și ofertă și alți factori. Creșterile sau scăderile însă nu vor fi abrupte (de exemplu schimbari de 5% odată la 3 luni).
Pentru a fi protejați de aceste schimbări puteți să achitați în avans abonamentul sau orele de service pe orice perioadă doriți.
Destinația sumelor nu poate fi schimbată (de exemplu, banii plătiți pentru abonament în avans nu pot fi transformați în ore de service).

Aplicația CrysSoft Nicoleta va fi instalată pe serverele SC CrysSoft SRL. Toate datele introduse se vor afla pe aceste servere. Prin plata abonamentului lunar se achiziționează doar dreptul de utilizare a aplicației, nu și aplicația propriu zisă. Prin urmare nu este necesară deținerea de către client a unor licențe software, iar sumele achitate vor fi tratate ca și servicii în contabilitate (la fel ca și abonamentul de acces la internet sau abonamentul la telefon). Aplicația este accesibilă de pe internet din orice locație, și funcționează cu orice browser de tip A (de exemplu ultimele variante de Internet Explorer, Firefox etc.)
Accesul la program și la datele introduse se face prin parole asociate fiecărui utilizator. Protejarea datelor și a accesului la program se face implicit de către client prin păstrarea secretă a parolei. Vă rugăm să ne anunțați despre orice tentativă de fraudare a aplicației și să vă schimbați parola imediat ce credeți că a ajuns în posesia altor persoane! NU SALVAȚI PAROLA ÎN BROWSER! Oricine poate apoi să intre în program fără parolă, de pe același calculator!
Datele introduse vor fi salvate periodic și în cazul unor evenimente neplăcute (stricarea serverului sau a harddiscului) baza de date va fi refăcută din punctul ultimei salvări. Accesul la aplicație se face prin internet, prin intermediul unui lanț de furnizori de internet (ISP-iști). Nu putem să garantăm disponibilitatea acestora sau viteza asigurată de către aceștia.
Pentru instalări pe serverele clientului, nu sunt valabile aceste prețuri și vă rugăm să ne contactați.

Cererea de noi funcționalități în program
Utilizând formularul din josul paginii puteți face cereri pentru noi funcționalități în program. Posibila realizare a acestora este evaluată în mod gratuit și veți primi prin e-mail un rezultat care poate fi:
- noua funcționalitate este utilă pentru majoritatea clienților și aduce un plus de valoare programului; în acest caz funcționalitatea va fi implementată în mod gratuit, iar dvs. veți primi un bonus la următoarele facturi; valoarea bonusului este stabilită de către firma SC CrysSoft SRL
- noua funcționalitate este utilă doar unui număr restrâns de clienți, sau doar unui client; în acest caz funcționalitatea va fi implementată contra cost, după o negociere cu clientul.
Firma SC CrysSoft își rezervă dreptul de a stabili termenele de implementare și de a refuza implementarea unor noi funcționalități.

Propune modificări
Prioritate: 
Numele dvs.: 
Nr. telefon sau e-mail: 
obligatoriu dacă aşteptaţi răspuns; de preferat e-mail
Modificarea solicitată: